Bardzo dobrze, że zadałeś to pytanie. Moim osobistym zdaniem fotowoltaika to naprawdę ważny temat, o którym mówi się jeszcze za mało w naszym pięknym kraju. Powiem więcej jeszcze dwa lata temu, sam nie miałem o fotowoltaice żadnego pojęcia. Wszystko się jednak zmieniło po rozmowie z moim serdecznym przyjacielem, który postanowił u siebie zamontować taką instalację. Dużo mi o niej opowiadał i pokazywał, gdy byłem go odwiedzić. Tak mi się to spodobało, że postanowiłem sam zainteresować się szczegółami. Dużo czytałem i szukałem różnych informacji w internecie. W końcu udało mi się na trafić na ofertę od
https://www.hewalex.pl/ tej firmy. Jak się potem okazało, zajmują się także pompami ciepła i kolektorami słonecznymi. Jeżeli tak, jak ja jesteś zainteresowany szeroką pojętą energią ze słońca, to koniecznie zajrzyj na ich stronę internetową. Naprawdę znają się na tym co robią i mogą pochwalić się dużym doświadczeniem. Ja już powoli przygotowuję się do nowej instalacji fotowoltaicznej u siebie, mam nadzieję, że ty też kolego zainteresujesz się tym tematem.