Jestem ciekaw czy opłaca się wynająć takiego projektanta wnętrz. Siostra, która teraz jeszcze mieszka w Anglii rozstała się z chłopakiem i postanowiła wrócić do kraju. Kupiła mieszkanie z
https://vantage-sa.pl/ . I prosiła mnie abym się nim zajął. To znaczy jakoś urządził, bo jak przyjedzie to by od razu chciała się wprowadzić. też niby powiedziała, że nie musi to być nie wiadomo, co bo jak przyjedzie to sama może zająć się dopieszczaniem szczegółów, ale jak ja się za coś zabieram to robię to porządnie, albo wcale. Zastrzegła też abym nie szalał i nie wydał za dużo. Wiadomo w Anglii coś tam zarobiła, ale musi mieć jeszcze jakieś pieniądze na życie dopóki nie znajdzie pracy w Polsce. W każdym razie zastanawiałem się czy by kogoś nie wynająć. Jak taki projektant nie bierze dużo, to dla mnie idealne rozwiązanie. Bo po pierwsze wywiąże się z obietnicy danej siostrze, a po drugie nie zmarnuje na to czasu. Tak więc jak to się mówi owca cała i wilk syty. Czyli każdy będzie zadowolony. Czy ktoś może polecić mi taniego projektanta, który urządzi kawalerkę? Z góry dzięki za każdą podpowiedź.